Småland

Inden vi skal være forældre drog vi på vores sidste rejse i tosomhed. Destination: sommerhus i Småland. Vejbeskrivelsen lød: drej fra til venstre ved “Elgen”. Til aftensmad havde vi købt pølser.

Sommerhuset vi lånte lå nær mine forældres gamle sommerhus. Jeg viste stolt Lasse rundt i området til bl.a. Hinneryd hvor alle de små hyggelige butikker var lukkede, cola-søen og selvfølgelig vores gamle sommerhus komplet med elefanten man kunne ride på (den var skrumpet lidt).

Resten af dagene brugte vi på ren afslapning og god mad. Ingen svensk sommerhustur er komplet uden “pyt i pande” og masser af spil.

Besøg i haven.

160930_0910-lasse-jesper-pedersen-2

Da vores tosomhed snart bliver til en tresomhed gik også meget tiden med forberedelser til den lille. Der blev bl.a. hæklet små figurer til en uro og syet og syet og syet…

Når vi havde brug for en pause drog vi blot ud i den omkringliggende skov og nød naturens smukke farver og uanede mængder af svampe!

Guldgaffel:

Den lille uge i det lille hus gik alt for stærkt og lige som vi begge var kommet rigtig ned i gear måtte vi drage hjem igen. Tilbage til civilisationen.

 

Gnavpot:

161002_2141-lasse-jesper-pedersen-8

1 Comment

  1. Æhj det ser lækkert ud! Kan næsten høre stilheden fra de svenske skove kun brudt af en let aggresiv klapren fra symaskinen… Huskede I også at sove? Det er vigtigt at sove når man prepper til bebs!

Submit a comment