Kråkan

I slutningen af juni var vi inviteret til svensk midsommerfest i den svenske skærgård. Joel og Thea havde inviteret os til fest på den lille ø Kråkan.
For at komme til dette lille paradis må man køre 1 time ud fra Stockholm tage en lille færge over til en ø og derfra stille båden og sejle med robåd til Kråkan. Imens solen langsomt gik ned satte vi teltet op og skyndte os herefter ned til vandet hvor der var dækker op til rejebord på en klippe.

Dagen efter var stod den på svensk midsommer fest. Børnene fik blomsterkranse i håret, en træpind blev dekoreret med bøgegrene og blomster og festlighederne kunne gå igang fra omkring middag og fortsatte ind i den lyse nat.

Den sidste dag på øen blev brugt til afslapning, badning og en udflugt til den modsatte ende af øen hvor vi allesammen blev solbrændte af at sidde ude hele dagen.

 

Submit a comment