Oslo, Starwars, t/r

Nobels fredssenter

For 2-3 måneder siden købte vi 1 styks minicruise til Oslo for at fejre at jeg blev færdig på uni. Eneste problem var at jeg ikke var nået at blive færdig.

Pyt. Vi tog afsted alligevel!

Afgang fra Købehavn tirsdag eftermiddag, og hjemkomst torsdag morgen. Med 14 timers sejltur hver vej forskansede vi os i den lille kahyt, og skød 14 timers Starwars igang som forberedelse til StarWars VII The Force Awakens fredag aften (lige efter min eksamen).

star-wars-force-awakens-official-poster

Vi ankom til et iskoldt Oslo kl. 9:45 og sejlede igen kl. 16:30. Det tog adskillige glas varm glögg, varm chokolade, cappuccino og des lige, at kæmpe sig igennem den kolde hovedstad.

Vi kom vidt omkring til Oslos seværdigheder. Vi snublede nærmest over Operaen så snart vi kom i land og fandt mere eller mindre tilfældigt Nobel fredscenter. Et par julemarkeder blev det også til inden vi til slut besluttede vi os for at gå hele vejen ud til den smukke Vigelandpark, som er fyldt med smukke skulpturer doneret af kunstneren Gustav Vigeland til den norske stat.

151216_1500 - Lasse Jesper Pedersen

Submit a comment