Udzungwa

I September 2013 pakkede vi rygsækken og tog med Flemming (Louises far) på opdagelse i Udzungwabjergenes regnskove.

Vi tog bussen fra Dar es Salam til Iringa, og mødtes her med Flemmings lokale kontakter, bl.a. Elias med hvem vi sammen planlagde turen videre. Efter endnu et par dage kørte vi således nogle dage senere videre mod bjergene i en lidt tvivlsom firhjulstrækker, som krævede meget kærlighed for at overkomme bjergene og varmen.

I en lille afsides landsby, som lå på kanten af regnskovenem, hyrede vi nogle bærer og trekkede (efter nogle timers forhandlinger) sammen med dem ind i junglen. Her etablerede i en lille lejr ved et vandløb, og brugte alle de lyse timer på at sætte net, fange, artsbestemme og tage blodprøver på de fugle vi fangede. Hver morgen sørgede ??? for pandekager med Nutella, og Afrikaffe.

Efter et par uger hyrede Louise og jeg et par uger et par scootere, som kørte os ned af bjerget, hvor vi mødtes med en lille bus, som kørte os tilbage til Iringa. Herfra skulle vi fortsætte vores tur videre mod Kilimanjaro.

*billederne herunder er i omvendt rækkefølge

Submit a comment